Wie ben ik?


Mijn naam is Alberto Berruezo, ik ben sinds 1995 werkzaam in de financiële sector. Ik heb gewerkt bij partijen zoals MeesPierson, Finata bank, Huis & Hypotheek, Rabobank en Finzie. Vanaf 1997 ben ik werkzaam als financieel adviseur. Ik heb een HEAO diploma op het gebied van management, economie en recht. Sinds 2001 ben ik erkend hypotheekadviseur. In 2008 ben ik ook gecertificeerd financieel planner geworden. Ik sta in de registers van de SEH en FFP.

Ik heb 18 jaar gewerkt bij de Rabobank in meerdere functies waarvan de laatste 12 jaar als Private banker. Ik had een eigen klantenportefeuille waarbij ik alle financiële zaken voor mijn klanten regelde. Van hypotheek tot pensioen advies.

In 2017 heb ik de Rabobank verlaten en ben ik mijn eigen kantoor opgestart onder de vlag van Finzie. Na 3 jaar heb ik besloten op volledig zelfstandige basis door te gaan.

In oktober 2020 heb ik de deuren geopend van mijn eigen advieskantoor, AB Financieel Advies in Rotterdam.

Mijn hobby’s

Mijn vader komt uit Spanje, hij is geboren in San Sebastian. San Sebastian is een mooie klassieke stad. Ik ga jaarlijks naar de stad voor het strand en de pinchos. Ik ben een voetballiefhebber en ga ik elke twee weken naar de kuip. Ik ben getrouwd en heb een dochter

Ik lees graag non-fictie boeken. Ook houd ik ervan om gezellig met vrienden en familie te borrelen en eten.

Wat ik doe

Als onbekende in de hypotheekwereld is het voor jou belangrijk om hypotheekadvies zo laagdrempelig en duidelijk mogelijk te laten zijn. Immers het kopen van een huis is een grote beslissing in je leven. Hier kan ik je uitstekend bij helpen. Mijn uitgangspunt en kracht is om dit zo helder en duidelijk mogelijk toe te lichten. Geen vraag is te gek. .

Daarom is bij mij het eerste gesprek altijd geheel vrijblijvend. In dit eerste gesprek, maar ook in een eventueel vervolgtraject, vind ik het belangrijk dat jij volledig persoonlijk wordt begeleid gedurende deze spannende periode. Het maakt dan niet uit of voor de eerste keer een woning koopt, of een stap maakt naar een volgende woning, en of je in loondienst of zelfstandig ondernemer bent. Je bent van harte welkom!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel mij dan op 06 12780367.